Kahdenkymmenen vuoden työkokemus kyseiseltä alalta. Ja sen ansiosta voimme pitää itseämme ammattitaitoisena lasien sävytyksen, lasinvaihdon ja muiden tarjoamiemme palveluiden asiantuntijana. Pitkä työkokemus takaa sen, että osaamme sävyttää minkä tahansa lasin tai ikkunan ja toteuttaa myös vaativimmankin toimeksiannon. Juuri tämän ansiosta Tmi Black Mamba voi täyttää kaikkien autonomistajien toiveet, ja tekee sen äärimmäisen laadukkaasti.

Ota yhteyttä
Ma - Pe: 1000 - 1700 La - Su: Sovittaessa

Valitse vaihtoehdot:

Auton väri:

Etuovet:

Kalvon sävy:
Kalvon tummuus:

Takaovet:

Kalvon sävy:
Kalvon tummuus:

Takalasi:

Kalvon sävy:
Kalvon tummuus:
 • Tuotteet ja takuut

  Kokemusta on kertynyt myös kustomoitujen tilausten toteuttamisesta. Vankan ammattitaidon ja laadukkaiden materiaalien avulla saavutamme aina parhaan mahdollisen tuloksen. Auton lasien tummennuksessa käytämme amerikkalaisvalmisteista laadukkaasta ASWF -autokalvoa, joka takaa 10 vuoden takuun. Kalvot säilyttävät tumman pinnan haalistumatta, patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta.

 • Ikkunoiden tummennus on suositeltavaa

  Autojen kalvottamisen yksi yleisemmistä syistä on ulkonäkö. Autokalvot suojaavat myös matkustajia onnettomuustilanteessa sitomalla lasin sirpaleet itseensä. Auton lasin läpi ei näy sisälle ulkopuolelta, näin suojaten mm. auton sisällä olevia tavaroita ja matkustajia. Lisäksi tarjoamme lasien panssarointia, sekä poistamme tummennukset laseista nopeasti ja vaivattomasti.

 • Uv-suoja, lämpö ja häikäisy

  Kalvot hylkivät parhaimmillaan 70 prosenttia lämpösäteilyistä, sen ansiosta kuumina kesäpäivinä matkanteko on suotuisampaa esimerkiksi lemmikkien ja lasten kannalta, kun lämpötila pysyy alhaisena ja auringon häikäisy vähenee. Tummennettu lasi antaa suojan naarmuja vastaan ja suojaa auton sisätilat auringon ultraviolettisäteilyltä.

 • Ikkunakalvojen puhdistus ja hoito

  Lasien tummennuskalvot eivät tarvitse erityistä hoitoa asennuksen jälkeen, ne pysyvät hyvin kiinni ja ne voi puhdistaa liinalla ja normaalilla ikkunapesuaineella. Älä kuitenkaan käytä teräviä työkaluja puhdistuksessa, sillä kalvo saattaa kärsiä.

HUOM! Suomen lain mukaan on kiellettyä ajaa liikenteessä autolla, jossa tuulilasit tai etuovet ovat tummennettuja. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä.

!

Tummennuksen jälkeen huomioitavat asiat

Tummennuksen jälkeen on tärkeää pitää laskettavat lasit kiinni jotta kalvo ehtii kuivua lasiin kunnolla.
Tummennuksen jälkeen lasin ja kalvon väliin jäävä mahdollinen kosteus kerääntyy usein pisaroiksi. Ne katoavat kuitenkin viimeistään viikon kuluessa.

Auton lasien tummennusViistoperäCoupePorrasperäFarmariMaasturiMinubussi/Pakettiauto
Takalasi 96,00 € 108,00 € 96,00 € 84,00 € 84,00 € 96,00 €
Takasivut 48,00 € 48,00 € 24,00 € 48,00 € 48,00 € 36,00 €/hinta per lasi
Takaovet 72,00 €   72,00 € 54,00 € 84,00 € 72,00 €
Etuovet 72,00 € 84,00 € 72,00 € 72,00 € 84,00 € 72,00 €
Peräovien lasit (2 ovea)           72,00 €