Kahdenkymmenen vuoden työkokemus kyseiseltä alalta. Ja sen ansiosta voimme pitää itseämme ammattitaitoisena lasien sävytyksen, lasinvaihdon ja muiden tarjoamiemme palveluiden asiantuntijana. Pitkä työkokemus takaa sen, että osaamme sävyttää minkä tahansa lasin tai ikkunan ja toteuttaa myös vaativimmankin toimeksiannon. Juuri tämän ansiosta Tmi Black Mamba voi täyttää kaikkien autonomistajien toiveet, ja tekee sen äärimmäisen laadukkaasti.

Ota yhteyttä
Ma - Pe: 1000 - 1700 La - Su: Sovittaessa

Auton Käsinpesu

Huolellisesti suoritettu käsinpesu on pesutuloksen ja maalipinnan virheettömän säilymisen tae.
Pesu aloitetaan auton likaisuusasteen tarkastuksella, vanteisiin/kapseleihin levitetään erityinen jarrupölyn pesuaine. Poikkeuksetta maalipintaan ruiskutetaan cleaner 3 liuotin ja ac 16 pesuaine, joilla jo esipesussa irtoaa tehokkaasti suola, piki ja muu epäpuhtaus.

Auton Vahaus

Ennen vahausta suoritamme aina auton huolellisen pesun ja kuivauksen, tarkastamme auton maalipinnan kunnon ja teemme päätöksen auton vaatimasta vahakäsittelystä yksilöllisesti asiakkaan kanssa.
Käytetyin vaihtoehto käytettyyn autoon onns. kestovahaus jolla saadaan noin 1-5 vuoden kesto.

Sisäpesu

Auton sisäpesu aloitetaan irtoroskien ja lattiamattojen poistolla.
Vaikeitten paikkojen esipuhdistus tapahtuu painepistoolilla, sekä erityisesti tähän työhön soveltuvalla pesuaine/paineilmalevittimellä. Imurointi suoritetaan ammattikäyttöön suunnitelluilla tehoimureilla, joilla myös eläinkarvat yms. irtoavat tehokkaasti.

Renkaiden vaihto

Renkaanvaihto suoritetaan nopeasti käyttäen nykyaikaisia välineitä ja vanteet kiristetään momenttiavaimella oikeaan tiukkuuteen. Näin vältämme vanteiden ja pulttien vaurioitumisen. Liikkeemme ohjeistavat teitä tarvittaessa myös mahdollisesta jälkikiristyksen tarpeesta.

Tuulilasin korjaus

Korjaamme autonne etulasin naarmut ja säröt, materiaaleina käytämme alan parhaita materiaaleja.
Osuiko tuulilasiisi kivi? Usein iskemä on aluksi pienikokoinen, mutta se laajenee nopeasti, aiheuttaen pitkän särön lopulta koko lasin poikki.

Tuulilasin Vaihto

Eikö autosi päässyt katsastuksesta läpi tuulilasissa olevan särön vuoksi?
Naarmuinen tai hankautunut tuulilasi johtaa katsastajan arvion perusteella korjauskehotukseen tai hylkäämiseen. Hylkäyspäätös on yllättänyt monet, joilla on ollut se vanha mielikuva, että vain kuljettajan näkökenttään osuva tuulilasin halkeama voi johtaa hylkäykseen.

Auton Teippaus

Auton teippaus on helppo tapa tehdä autostasi todella yksilöllinen. Sillä saat myös yrityksesi autot erottumaan massasta. Näin voit hyödyntää yhden edullisimmista mainosvälineistäsi.
Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, yleensä vain mielikuvitus asettaa rajat. Ja mielikuvitushan on rajaton.

Auton lasien Tummennus

Auton lasien tummennuksessa käytämme amerikkalaisvalmisteista laadukkaasta ASWF -autokalvoa, joka takaa 10 vuoden takuun. Kalvot säilyttävät tumman pinnan haalistumatta, patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta.

Renkaiden Tasapainoitus

Renkaiden tasapainotus suositellaan tehtäväksi aina ennen renkaiden käyttöönottoa. Meillä se tehdään lähes poikkeuksetta säilytyksen ja vannetyön jälkeen. Tasapainotuksella parannetaan merkittävästi ajomukavuutta ja se vähentää renkaiden kulumista.