Kahdenkymmenen vuoden työkokemus kyseiseltä alalta. Ja sen ansiosta voimme pitää itseämme ammattitaitoisena lasien sävytyksen, lasinvaihdon ja muiden tarjoamiemme palveluiden asiantuntijana. Pitkä työkokemus takaa sen, että osaamme sävyttää minkä tahansa lasin tai ikkunan ja toteuttaa myös vaativimmankin toimeksiannon. Juuri tämän ansiosta Tmi Black Mamba voi täyttää kaikkien autonomistajien toiveet, ja tekee sen äärimmäisen laadukkaasti.

Ota yhteyttä
Ma - Pe: 1000 - 1700 La - Su: Sovittaessa
  • Renkaanvaihto suoritetaan nopeasti käyttäen nykyaikaisia välineitä ja vanteet kiristetään momenttiavaimella oikeaan tiukkuuteen. Näin vältämme vanteiden ja pulttien vaurioitumisen. Liikkeemme ohjeistavat teitä tarvittaessa myös mahdollisesta jälkikiristyksen tarpeesta.
  • Renkaat ja vanteet ovat tärkeä osa turvallisuutta. Tarkastamme jokaisen vaihdon yhteydessä, että kulutuspintaa on riittävästi ja että renkaat ovat turvalliset käyttää. Mikäli tarvetta renkaiden tai vanteiden uusinnalle on, me kerromme siitä sinulle.
  • Renkaiden tasapainotus suositellaan tehtäväksi aina ennen renkaiden käyttöönottoa. Meillä se tehdään lähes poikkeuksetta säilytyksen ja vannetyön jälkeen. Tasapainotuksella parannetaan merkittävästi ajomukavuutta ja se vähentää renkaiden kulumista.

Renkaiden vaihto Viistoperä Coupe Porrasperä Farmari Maasturi Minibussi/Pakettiauto
Motorcycle Cleaning 29,90 € 29,90 € 29,90 € 29,90 € 34,90 € 34,90 €
Rengashotelli 79,90 € 79,90 € 79,90 € 79,90 € 79,90 € 79,90 €